Kaymakam Geyim, Başarılı Öğrencileri Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Geyim, Başarılı Öğrencileri Kabul Etti

Merzifon Kaymakamı Fatih Geyim, TÜBİTAK tarafından bu yıl 46'ncısı düzenlenen yarışmada, metamatik dalında "Binom ve Kombinasyonun Sıradışı İlişkisi" adlı projeyle bölge birincisi olarak finale katılmaya hak kazanan Merzifon Fen Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

03.04.2015 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon Kaymakamı Fatih Geyim, TÜBİTAK tarafından bu yıl 46'ncısı düzenlenen yarışmada, metamatik dalında "Binom ve Kombinasyonun Sıradışı İlişkisi" adlı projeyle bölge birincisi olarak finale katılmaya hak kazanan Merzifon Fen Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

Enes Göktaş ve Şebnem Candan adlı öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Geyim, "Bizim için bölge birinciliği de güzel ama Türkiye birinciliği olursa çok mutlu oluruz. Milli Eğitim Müdürümüzle bunu istişare edelim, değerlendirelim. Biz de bu derece yapan kardeşlerimizin durumunu layıkıyla değerlendireceğiz" dedi.

Ankara'da, Merzifon'u matematik final yarışmasında temsil edecek öğrencilere başarı dileyen Geyim, "Bu kardeşlerimiz üniversite sınavında da büyük avantaj elde ettiler,  7 puan önde başlayacaklar. Kesinlikle yolunuza bu çalışma temposuyla devam ediniz. Size emek vererek bu başarıyı almanızı sağlayan, destek veren öğretmenleriniz, müdürleriniz ve ailelerinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyarette öğrencilere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgatlı, Merzifon Fen Lisesi Müdürü Zeynel Sözen ve danışman öğretmenler eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Geyim, Başarılı Öğrencileri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement