Kaymakam Gül, Başkan Oğuz'la Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Gül, Başkan Oğuz'la Vedalaştı

Birinci Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'la vedalaştı.

23.07.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birinci Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'la vedalaştı.

Gül, burada yaptığı konuşmada, başkan Oğuz ile uyum içerisinde çalıştıklarını, ilçeden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Şarkışla'yı memleketi Erzurum'dan hiç ayırt etmediğini dile getiren Gül, "Görev yaptığım 3 yıllık süre içerisinde gerek bir önceki belediye başkanı gerekse Ahmet Turgay beyle gayet uyumlu çalışmalar yaptık. Ben her iki başkana da gösterdikleri yakınlıktan, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Şarkışla'yı hiç bir zaman unutmayacağım, umarım Şarkışla'lılar da beni unutmaz" dedi.

Oğuz da "Biz kaymakamı değil, bir dostumuzu uğurluyoruz. Şarkışla için varını, yoğunu orta yere koyan, gecesini gündüzünü bir birine katan ve emeğini hiç bir zaman esirgemeyen fahri hemşehrimiz Davut Gül' hüzünle uğurluyoruz. Allah yolunu, bahtını açık etsin. Ailesi ile hayırlı bir yaşam diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Gül, Başkan Oğuz'la Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement