Kaymakam Güven Köylülerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Güven Köylülerin Sorunlarını Dinledi

Kaymakam Güven Köylülerin Sorunlarını Dinledi

Sincik Kaymakamı Bülent Güven, yaptığı toplantıyla Dilektepe Köyü’nde yapımı devam eden hidroelektrik santrali inşaat firması ve köy halkı arasındaki problemi çözdü.

28.02.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincik Kaymakamı Bülent Güven, yaptığı toplantıyla Dilektepe Köyü'nde yapımı devam eden hidroelektrik santrali inşaat firması ve köy halkı arasındaki problemi çözdü.

Sincik İlçesine bağlı Dilektepe Köyü'nde yapımı devam eden hidroelektrik santraline köylüler tepki göstermiş, inşaat firmasının çalışmalarına engel olmuşlardı. Olay üzerine Sincik Kaymakam Bülent Güven Dilektepe Köyü'ne gelerek HES firması yetkilileri ve vatandaşlarla bir toplantı yaparak sorunu çözdü.

Kaymakam Güven, "Dilektepe köyümüzde yapımı devam eden hidroelektrik santrali inşaatından dolayı vatandaşlarımız mağdur oldukları gerekçesiyle kaymakamlık makamına şikayette bulunmuşlardı. Bizde devlet olarak vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi için firma yetkilileri ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Vatandaşlarımız HES barajından dolayı suların kesileceği arazilerini sulayamayacakların, kamulaştırılan arazilerinin diğer bölümlerinin mağduriyete sebep olacağını, iş makineleri ile yapılan çalışmalardan dolayı yakın yerlerde yaşayanların gürültüden rahatsız olduklarını söylediler. Şirket yetkilileri vatandaşlarımızın bütün mağduriyetlerini gidereceklerine dahil söz verdiler. Böylece sorun çözülmüş oldu. HES inşaatı çalışmalarına kaldığı devam ediyor" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Güven Köylülerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement