Kaymakam, Hakim ve Savcı, Kato Dağı'nda Şarkı Söyledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam, Hakim ve Savcı, Kato Dağı'nda Şarkı Söyledi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde adı yıllarca çatışmalarla gündeme gelen Kato Dağı eteklerinde, kaymakam, hakim, cumhuriyet savcısı ve askeri yetkililer, "Barış İçin Çal" klibinde şarkı söyledi Kaymakam Dönmez: "İnşallah bu klip sayesinde ülkemizde ve özellikle ilçemizde huzur hakim olur"

05.06.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beytüşşebap ilçesinde adı yıllarca terör olaylarıyla gündeme gelen Kato Dağı eteklerinde, çözüm süreci için kaymakam, hakim, cumhuriyet savcısı ve askeri yetkililer, şarkı söyledi.

Beytüşşebap'ta müzik öğretmeni Mustafa Yunal, Nesip Doğan ve Hasan Bilal Karabay, "Barış İçin Çal" projesi hazırladı. Proje kapsamında Kato Dağı eteklerinde çekilen klipte, 40 kişilik ekip, Aşık Veysel'in "Çiğdem der ki ben elayım" şarkısını seslendirdi.

Ekipte, Kaymakam Mehmet Fevzi Dönmez, Hakim Muhammed Emin Güleryüz, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Aktürk ve askeri yetkililer de yer aldı.

Klibin tamamlanmasının ardından Beytüşşebap Lisesi Konferans Salonu'nda gala düzenlendi. Klibin gösteriminin yapıldığı gala, yoğun ilgi gördü.

Kaymakam Dönmez, yaptığı açıklamada, öğretmenlerin böyle bir fikirle kendisini ziyaret ettiklerini belirterek, bunun Beytüşşebap adına çok değerli bir çalışma olduğunu değerlendirdiklerini söyledi.

Dönmez, "Arkadaşlar bizim de dahil olmamızı istediler. Bizler de dahil olduk. İnşallah bu klip sayesinde ülkemizde ve özelikle ilçemizde huzur hakim olur. Tüm insanlara barış getirmesini sağlar. Böyle çalışmalar, barışın ne kadar güzel olduğuna vesile olur" dedi.

Projeyi hayata geçiren öğretmenler de amaçlarının barış ve kardeşliği simgelemek olduğunu, bunu da müzikle vurgulamak istediklerini bildirdi. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam, Hakim ve Savcı, Kato Dağı'nda Şarkı Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement