Kaymakam Işık, Tarım İşçileriyle İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Işık, Tarım İşçileriyle İftar Yaptı

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen iftarda, protokol üyeleri ile tarım işçileri birlikte oruçlarını açtı.

15.07.2014 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen iftarda, protokol üyeleri ile tarım işçileri birlikte oruçlarını açtı.

Kaymakam Nesim Işık, Kantar mevkisinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, ramazan ayında 30-40 derece sıcakta hem oruç tutup hem de çalışan insanlar olduğunu ifade ederek, hep birlikte ramazanın güzelliğini yaşadıklarını söyledi.

Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu belirten Işık, şunları kaydetti:

"Elbette ki bizim dinimizin, bizim inancımızın getirmiş olduğu bu güzellikler çerçevesinde bir araya gelmek onlarla bizi bir yapan, iri ve diri yapan, bir takım değerleri paylaşmamız gerekiyor. İşte iftar sofralarımızda bu anlayışla oluşmuş bulunmaktadır. Her bir mahallemizde değişik zaman dilimlerinde iftarlarımızı yapıyoruz ama özellikle bizim için çok önemli olan mevsimlik tarım işçileridir. Çünkü çok zor şartlarda çalışıyorlar. Elbette ki bizim de her manada onları desteklememiz lazım. İşte onların durumunu bir kez daha görmek, onlarla bir kez daha sohbet etmek ve bizim güzelliklerimizi onlarla paylaşmak için iftar sofralarında buluşmuş bulunuyoruz"

Işık ve protokol üyeleri, iftarın ardından işçilerin kaldıkları çadırları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

İftara Belediye Başkanı Ahmet Koçak, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Engin, daire müdürleri ve çok sayıda tarım işçisi katıldı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Işık, Tarım İşçileriyle İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement