Kaymakam Kara, Kutso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kara, Kutso'yu Ziyaret Etti

Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KUTSO) ziyaret etti.

07.09.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KUTSO) ziyaret etti.

Kumluca Kaymakamı Polat Kara, ilçede göreve başlamasından sonra sivil toplum örgütlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerini, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'yla (KUTSO) sürdürdü.

Kaymakam Kara'yı, KUTSO'da Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay, meclis Başkanı Mehmet Çetintürk ve yönetim üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay, KUTSO olarak Antalya'nın batısında Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde hizmet verdiklerini söyledi.

Hizmetleri kapsamında küçük ve orta ölçekli yatırımcılara her türlü yardım ve desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Günay, özellikle son derece bakir ve doğal turizme açık olan bölgede tarımdan sonra turizmindeki ekonominin büyümesi ve gelişmesi konusunda bazı çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Kumluca Kaymakamı Polat Kara da, bölge ekonomisinin tarıma dayalı olmasına rağmen, turizm ve ticaret konusunda da bölgenin gelişmeye müsait olduğunu, bundan dolayı da sitil toplum örgütlerine yatırımcılara ufuk açması adına büyük görevler düştüğünü söyledi.

Sivil toplum örgütü temsilcilerine yürüttükleri çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kara, "Devlet olarak biz de bölgemizin ekonomik anlamda gelişmesi için her zaman destek vermeye hazırız. Tarımın yanında, turizm ve sağlık alanında bölgemiz çok şanlı ve gelişmeye müsait. Bu konularda sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket edersek daha başarılı oluruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kara, Kutso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement