Kaymakam Karaman Başkan Adayları ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Karaman Başkan Adayları ile Buluştu

Kaymakam Karaman Başkan Adayları ile Buluştu

Antalya'nın Demre İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yerel seçimlerde belediye başkanlığı adayları ve ilçe başkanları ile bir araya geldi.

27.03.2014 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yerel seçimlerde belediye başkanlığı adayları ve ilçe başkanları ile bir araya geldi.

Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü yemek salonunda düzenlenen toplantıya, Demre Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Süleyman Topcu, İlçe Başkanı Bayram Arıcı, CHP Demre Belediye Başkan adayı Yusuf Kapar, İlçe Başkanı Selçuk Çetin, MHP Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım, İlçe Başkanı Alim Atabey ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Ali Kıtır ile İlçe Başkanı Nuri Tural katıldı.

Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan ve İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım'ın da katıldığı toplantıda konuşma yapan Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yerel seçim süresi boyunca güven ve huzurlu bir ortam sağlayan tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür ettiğini belirtti. Aynı ortamın seçim günü ve sonrasında da olması adına gerekli tedbirleri aldıklarını aktaran Karaman, "Toplamda ilçemizde 67 sandıkta vatandaşlarımız oy kullanacak. Vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde oy kullanabilmeleri için gereken tedbirlerimizi Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'müz sağlayacaktır" diye konuştu.

Seçim gününde vatandaşların oy kullanılacağı mekanların çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin alınacağını belirten İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım ise, "Seçim sonrasında da, oy torbalarının İlçe Merkez Seçim Kuruluna götürmekle görevli olan sandık başkanlarına da refakatçilik edeceğiz. İlçemizde seçim süreci güvenli ve huzurlu bir ortamda gerçekleşmesi adına tüm tedbirlerimizi aldık" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Karaman Başkan Adayları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement