Kaymakam Katırcı'dan Şampiyonları Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Katırcı'dan Şampiyonları Ödüllendirdi

Kaymakam Katırcı\'dan Şampiyonları Ödüllendirdi

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Sivas'ta yapılan Minikler Güreş Ligi Terfi Müsabakalarında 1. Lige çıkan Yakutiye Gençliksporlu güreşçiler ile şampiyon judocuları ödüllendirdi.

28.01.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Sivas'ta yapılan Minikler Güreş Ligi Terfi Müsabakalarında 1. Lige çıkan Yakutiye Gençliksporlu güreşçiler ile şampiyon judocuları ödüllendirdi.

Antrenörler Selçuk Baysal, Gökhan Bozbey ve Umman Erzincanlı yönetiminde, Türkiye Güreş Federasyonunca 22-25 Ocak'ta Sivas'ta düzenlenen, 850 güreşçinin katıldığı ve 11 siklette gerçekleşen müsabakalara 14 sporcu ile katılan Yakutiye Gençlikspor, 66 takım arasından ilk 16 takım arasında yer alarak 1. Lige terfi etti.

İlçe Emniyet Müdürü Fatih Yıldız ve Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile sporcuları makamında kabul eden Katırcı, sporcu ve antrenörlere eşofman takımı hediye etti.

Sporda ve gençlikte başarılı bireyler yetiştirmenin herkesin görevi olduğunu söyleyen Katırcı, imkanlar dahilinde gençlik organizasyonlarına ve spor faaliyetlerine destek verdiklerini ifade etti.

Katırcı, sporda Erzurum gençlerinin elde ettiği zaferlerle gurur duyduklarını belirtti.

Balkan şampiyonluğu ve Avrupa kupası derecesi bulunan Ertuğrul Dönmez ile Balkan üçüncüsü olan Cengizhan Dönmez'in son yıllarda Erzurum judosu için rol model olduklarını belirten Katırcı, iki kardeşin başarısından gurur duyduklarını belirtti.

Katırcı, sporculara çalışma imkanı sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligi ile Yılmaz'a da teşekkür etti. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Katırcı'dan Şampiyonları Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement