Kaymakam Keçeli'den Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Keçeli'den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kaymakam Keçeli\'den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısınıyla mesaj yayımladı.

28.10.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısınıyla mesaj yayımladı.

Keçeli,"Birlik ve beraberliğine, bağımsızlığına kast edenlere cevap vermek noktasında Atatürk'ün önderliğinde büyük bir Kurtuluş mücadelesi veren bu millet, doğasına en uygun yönetim biçimi olan Cumhuriyetin ilanıyla daha aydınlık bir yolda yürümeye başlamıştır. 29 Ekim 1923'te tüm dünyaya ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşundaki heyecan ve gururu 93. yılında yeniden hissetmekte ve bu sevinci milletçe hep birlikte yaşamaktayız"dedi.

Keçeli mesajında,"Cumhuriyet; egemenliğin milletin elinde olduğu yönetim şeklidir. Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yoludur Cumhuriyet… Özgürlüktür, insanca varlık yoludur… Türklüğün vazgeçilmezi, yönetimin temelidir… Atanın en büyük eseridir Cumhuriyet. Ulusun kendi gücü milletin sesidir… Uğruna savaşılan, yoluna canların ortaya koyulduğu, istiklalin meyvesi, mücadelenin en eşsizinin ardından zaferin en güzel örneğidir… Azimle aşılan engellerin ardından, nice zorluklardan sonra yüzlerde beliren tebessümdür… Cumhuriyet, Rahatın refahın ilk ışığı; özgürlüğün, eşitliğin, adaletin tek dayanağıdır… Türklüğün gururu, hürriyetin sonsuzluğudur Cumhuriyet. Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eseridir Cumhuriyet. Kurtuluş Savaşı'nda kendisine boyunduruk vurmaya kalkışan düşmanlarına karşı ecdadımızın sergilediği birlik ve beraberlik ruhu; vatanımızın bekasına, milletimizin kardeşliğine ve iradesine kast eden hainlere karşı, farklılıklarını bir kenara bırakarak bir ve beraber olan Milletimizce 15 Temmuz gecesinde bir kez daha yaşatılmıştır. Cumhuriyetin ve demokrasinin en büyük güvencesi cumhuriyeti ve değerlerini özümseyen büyük Türk milletidir. 15 Temmuz da göstermiştir ki bu millet ne cumhuriyetten ne de demokrasiden asla vazgeçmeyecektir. Milletimizin sarsılmaz kardeşliğini bugün de yarın da aynı kararlılığı, azmi ve gücü sergileyerek koruyacak, geliştirecek ve buna mani olmak isteyen hainlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bu duygularla, bütün vatandaşlarımızın, yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi, kahramanlarımızı minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun"dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Keçeli'den Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement