Kaymakam Kırlı'dan Demokrasi Nöbetçilerine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kırlı'dan Demokrasi Nöbetçilerine Teşekkür

Kaymakam Kırlı\'dan Demokrasi Nöbetçilerine Teşekkür

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, 15 Temmuz 2016 günü yaşanan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokaklara çıkarak demokrasi nöbeti tutan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

08.08.2016 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, 15 Temmuz 2016 günü yaşanan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokaklara çıkarak demokrasi nöbeti tutan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

15 Temmuz 2016 Cuma gecesinden bu yana Cumhuriyet Meydanı'nda kesintisiz nöbet bekleyen Malazgirtli vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Kırlı, "Öncelikle ilk günden beri gelip demokrasi nöbetine katılan AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz'e, askerimize, polisimize, tüm kurum amirlerime, demokrasi için Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. 15 Temmuz 2016 günü demokrasimize, milli idaremize Fetullahçı Terör Örgütü'ne mensup, askerimizin içindeki bazı hainler tarafından darbe yapılmak istendi. Bu durum karşısında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine yaklaşık 24 gündür meydanlara çıkan Malazgirt halkı bir kez daha birlik ve beraberliğin en güzel adımlarını atmıştır. Malazgirtli vatandaşımız tüm Türkiye'de olduğu gibi darbeye 'dur' demiştir ve cuntacılar hedeflerine ulaşamamıştır. Bu hainlere karşı Malazgirt halkı desteğini, olayın başladığı ilk andan itibaren gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Rabbim bizlere bir daha böyle günler göstermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.' Teşekkürler Malazgirt, teşekkürler tüm Türkiye halkları" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kırlı'dan Demokrasi Nöbetçilerine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement