Kaymakam Kırlı'dan Gazeteciler Günü Mesajı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Kırlı'dan Gazeteciler Günü Mesajı

Kaymakam Kırlı\'dan Gazeteciler Günü Mesajı

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

10.01.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Kırlı, yayınladığı mesajda, "Bilindiği üzere ülkemizde gazetecilerin özlük hakları 10 Ocak 1961 tarihinde 212 Sayılı Kanunun yürürlüğe girmesi ile iyileştirilmiş ve 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler Günü olarak anılmıştır. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda vatandaşla devlet arasında köprü görevi görmektedir. İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, bu vesileyle ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, görevi başında bulunanlara çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Kırlı'dan Gazeteciler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement