Kaymakam Kırlı, İlçede Yaşayan Vatandaşların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kırlı, İlçede Yaşayan Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Kaymakam Kırlı, İlçede Yaşayan Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, her çarşamba günleri ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

11.02.2016 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, her çarşamba günleri ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

Her çarşamba günü Kaymakamlık makamında vatandaşların sorunlarını dinleyen Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, ilçede yaşayan vatandaşlarla her çarşamba günleri mümkün olduğunca toplantı yapmaya gayret ettiklerini söyledi. Bu toplantının amacı ilçede yaşayan herkesin sıkıntılarını, dilek ve temennilerini bire bir aracısız dinlemek ve sıkıntılarına mevzuat çerçevesinde çözüm bulmaya çalışmak olduğunu ifade eden Kaymakam Kırlı, "Bu yaptığımız toplantılarımızda şunu gördük; Vatandaşlarımız sıkıntılarını ve devletimizden beklentilerini rahatlıkla anlattığını gördük. Bu da ilçemizde yaşayan dar gelirli ailelerin kendilerini daha rahat bir şekilde ifade etmesine vesile oldu. Kaymakamlığımız ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'mızın imkanları ve mevzuatlarımızın ön gördüğü çerçevede ilçemizde yaşayan dar gelirli tüm vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz" dedi.

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapıları ilçede yaşayan herkese sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Kaymakam Kırlı, "İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapıları vatandaşlara sonuna kadar açıktır. Kaymakamlık makamı olarak vatandaşımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 7 aydır bu tarihi ilçede kaymakam olarak görev yapmaktayım. Geldiğim günden beri ilçemizin huzuru ve kardeşliği için elimden gelen tüm gayreti gösterdim ve her daim göstermeye de devam edeceğim. İlçemizde huzurunuzu ve refahımızı bozacak hiç kimseye aman vermeyelim. Cizre'de yaşanan olaylardan dolayı evlerini barklarını terk etmiş ve bize sığınmış aileler var. Bizler kaymakamlık olarak bu aileleri tespit edip ilk etapta nakdi yardım yaptık. Allah kimseyi evinden barkından etmesin. Allah huzurunuzu ve refahımızı daim etsin" şeklinde konuştu.

Her çarşamba günü Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya katılan vatandaşlar ise, kaymakam Soner Kırlı'ya bu samimi davranışlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Toplantıya katılan vatandaşlar, "İlçe kaymakamımıza bu samimi davranışından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Eskiden kimseye derdimizi anlatamıyorduk. Çok şükür artık rahatlıkla derdimizi anlatabiliyoruz. Sağ olsun kaymakamız bizlerle yakından ilgileniyor ve çok kısa süre içerisinde yaşadığımız ekonomik sıkıntılarımıza devletimiz imkanları çerçevesine çare buluyorlar" dediler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kırlı, İlçede Yaşayan Vatandaşların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement