Kaymakam Koca Yol Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Koca Yol Çalışmalarını Denetledi

Şırnak’ın Cizre İlçesi Kaymakamı Şenol Koca, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında yapımı devam eden Korucu ve Erdem köyleri arası yol çalışmalarını denetledi.

13.08.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre İlçesi Kaymakamı Şenol Koca, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında yapımı devam eden Korucu ve Erdem köyleri arası yol çalışmalarını denetledi.

Çalışmalar hakkında sorumlulardan bilgi alan Kaymakam Koca, Nisan ayında başlanan, 4.5-5 metre genişliğe sahip 3 kilometrelik eski yolun 9 metre genişliğe yükseltildiğini, temel kazısının bittiğini, kaya ve alt temel dolgusunun tamamlanmasında ise sona gelindiği ifade etti. Açıklamasına çalışmalarda yapılacakları anlatarak devam eden Kaymakam Koca, "Bir hafta içerisinde kaya ve alt temel dolgusu tamamlanarak üst temel dolgusuna başlanacak. Üst temel dolgunun bitiminin ardından, yolun artık asfaltlamaya uygun hale geleceğiz. Böylelikle vatandaşlarımızın daha konforlu ve yüksek standartlarda yeni yollarına kavuşacaklar" dedi.

Kaymakam Şenol Koca, incelemelerin ardından, bir hafta sonra TCK- Kayaköy arasındaki 5,3 kilometrelik yolun temel kazısına başlanacağı müjdesini de verdi. KÖYDES kapsamında yapılacak yolun, çift şeritli daha sağlam daha konforlu olacağı ve kış mevsimine girilmeden tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunmayı planladıklarını ifade etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Koca Yol Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement