Kaymakam Kubilay'dan Muhtar Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kubilay'dan Muhtar Ziyaretleri

Kaymakam Kubilay\'dan Muhtar Ziyaretleri

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile birlikte Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, İstasyon Mahalle Muhtarı Bahri Çakır ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşçan’ı ziyaret etti.

04.04.2016 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile birlikte Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, İstasyon Mahalle Muhtarı Bahri Çakır ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşçan'ı ziyaret etti.

İlk olarak Veliköy'e giden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak ile sohbet ederek, mahallenin sıkıntılarını dinledi. Ziyaretten dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a teşekkür eden Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, Kubilay'ın muhtarlara göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Muhtarların bu sayede değeri gün yüzüne çıkmıştır. Bu yakın ilgi ve alaka muhtarlarımızın motivasyonunu artırıyor" dedi.

Albayrak, Halk Eğitim kampanyası çerçevesinde Veliköy'de kursların açıldığını, kursların vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi gördüğünü kaydederek, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a kursları görmeye davet etti.

KURSİYERLERİ ZİYARET ETTİ

Veliköy'de açılan okuma-yazma ve rölyef kurslarını da ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay, kursların yaygınlaştırılması için alınan kararın ne kadar doğru olduğunu ifade etti. Kursiyerlerden gelen Çocuk Bakımı ve Giyim Kursu taleplerini not alan Kubilay, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman'ı arayarak, istenilen kursların açılması talimatı verdi.

Veliköy mahallesinden ayrılan Kubilay, daha sonra Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli'yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Muhtarlık ziyaretinin ardından Çerkezköy Belediyesinin açtığı

Rölyef, El Sanatları, Takı Tasarım ve Basit İğne Teknikleri kurslarını ziyaret eden Kubilay, çalışmalar hakkında kurs öğretmeni Sevgi Karabaş'tan bilgi alarak, kursiyerleri kurslara katıldıkları için tebrik etti ve başarılı çalışmalar diledi.

Kaymakam Kubilay, daha sonra ise İstasyon mahallesine giderek Mahalle Muhtarı Bahri Çakır'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alırken, ziyaret kapsamında İstasyon Mahallesi Eski Muhtarı İsmail Sencer'i de işyerinde ziyaret etti. Kaymakam Kubilay, son ziyaretini ise Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşçan'a gerçekleştirdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kubilay'dan Muhtar Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement