Kaymakam Kubilay Jandarma ve Polisin Gece Denetimlerini İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kubilay Jandarma ve Polisin Gece Denetimlerini İnceledi

Çerkezköy Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gece geç saatlerde yapılan uygulamaları yerinde inceledi.

24.08.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gece geç saatlerde yapılan uygulamaları yerinde inceledi.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gece geç saatlerde yapılan uygulamaları yerinde görmek amacıyla asayiş ve trafik uygulamalarında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Kaymakama denetimlerinde, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Jandarma Komutanı Göksel Söylemez tarafından, gerçekleştirilen arama ve kontrollerle ilgili bilgi verildi.

"Kolluk kuvvetlerimiz, görevlerini en iyi şekilde ifa etmeye çalışıyor"

İnceleme ve denetlemeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Kubilay, "Yol, asayiş ve kontrol uygulamalarını yerinde görmek, personelin görev bilincini iş başında tetkik etmek amacıyla ara ara bu kontrolleri gerçekleştiriyoruz. Kolluk kuvvetlerimiz, görevlerini en iyi şekilde ifa etmeye çalışıyor. Bunu bir kez daha yaptığımız bu inceleme ve denetimde de müşahede ettik" dedi.

Amaçlarının Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak olduğunu söyleyen Sayın Kaymakam Kubilay, yapılan tüm uygulamaların vatandaşların can ve mal güvenliği için olduğunun altını çizdi.

Yapılan yol, asayiş ve kontrol uygulamalarına, sahada yürütülen bu faaliyetlere bizzat eşlik etmeye devam edeceklerini de belirten Kaymakam Kubilay, son olarak tüm kolluk kuvvetleri mensuplarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kubilay Jandarma ve Polisin Gece Denetimlerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement