Kaymakam Murat Uz: "Demre'yi En İyi Yere Getireceğiz" - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Murat Uz: "Demre'yi En İyi Yere Getireceğiz"

Kaymakam Murat Uz: "Demre\'yi En İyi Yere Getireceğiz"

Antalya’nın Demre kaymakamlığı tarafından Kamu Yönetimi İstişare Toplantısı düzenlendi.

16.10.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre kaymakamlığı tarafından Kamu Yönetimi İstişare Toplantısı düzenlendi.

Hükümet Konağı brifing salonunda Demre Kaymakamı Murat Uz başkanlığındaki düzenlenen toplantıya, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hasan Erdoğan, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, daire amirleri, mahalle muhtarları, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Murat Uz, göreve yeni başladığından dolayı ilçede bulunan kamu ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için istişare toplantısı yaptıklarını belirtti.

Muhtarların da katıldığı toplantıda sorun ve talepleri de değerlendiren Kaymakam Uz, "Kamu yöneticilerinin görevi devlet hizmetlerini vatandaşa en iyi şekilde götürmektir. Demre için tüm kurum ve kuruluşlarımız koordineli bir şekilde çalışarak ilçemizi en iyi noktaya taşıyacağız. Elbette sorunlar olacaktır. Aşamadığınız, çözümünde tereddüt yaşadığınız sorunları bizimle paylaşın. Birlikte çözüm üretelim. Kaymakam olarak kamu yöneticilerine, çalışanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine kapımız her zaman açıktır. Paylaşmaktan çekinmeyin. Muhtarlarımız mahallerinde çözemedikleri sorunları büyümeden bize iletmeli" diye konuştu.

Kaymakam Uz daha sonra, toplantıya katılan tüm idari yöneticilerin mevcut ve ileriye yönelik çalışmaları hakkında bilgi aldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Murat Uz: 'Demre'yi En İyi Yere Getireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement