Kaymakam Okur, Koroya Eşlik Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Okur, Koroya Eşlik Etti

Kaymakam Okur, Koroya Eşlik Etti

Nazilli Halk Eğitim Merkezi Öğretmenler Korosu verdiği Bahar Konseri ile ilçedeki müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

20.05.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Halk Eğitim Merkezi Öğretmenler Korosu verdiği Bahar Konseri ile ilçedeki müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur'unda eşlik ettiği Öğretmenler korosu, birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda gerçekleşen konsere Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Gülmez, Jandarma Komutanı Baki Deniz, daire ve kurum amirleri, okul müdürleri ile öğretmenler izledi. Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü bünyesinde kurulu 3 korodan biri olan ve 2000 yılından buyana Nazilli halkına konserler veren Nazilli Öğretmenler Korosu Bahar Konseri ile müzik sever Nazilli halkına unutulmaz bir gün yaşattı. Sunucu Nafiz Gürsan'ın sunumunda iki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde şef Orhan Yeşiltepe yönetiminde Türk Halk Müziğinden 12 seçme eser, ikinci bölümünde ise şef Mustafa Dinçkol yönetiminde Türk Sanat Müziğinden 12 seçme eseri seslendiren öğretmenler korosuna son olarak seslendirdikleri potpurinin ardından Kaymakam Mehmet Okur ve protokol üyeleri koro ile birlikte iki eser seslendirdi. Kaymakam Mehmet Okur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi ve Jandarma Komutanı Baki Deniz tarafından koro şefleri, üyeleri ve saz sanatçılarına çiçekleri takdim edildi. Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü Öğretmenler Korosuna teşekkür eden Kaymakam Mehmet Okur, "Böyle güzel bir günde kulaklarımızın pasını sildiniz. Gönüllerinize ve ağızlarınıza sağlık. Burada böyle muhteşem bir kalabalık ile güzel bir gece yaşadık. Ben bizlere bu güzel günü yaşatan öğretmenler koromuza solistlerimize, saz heyetimize ve şeflerimize sizler adına yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Okur, Koroya Eşlik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement