Kaymakam Oltulu ve Başkan Acar'dan Konya Valisi Erol'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Oltulu ve Başkan Acar'dan Konya Valisi Erol'a Ziyaret

Kaymakam Oltulu ve Başkan Acar\'dan Konya Valisi Erol\'a Ziyaret

Konya’nın Derbent İlçe Kaymakamı Arif Oltulu ve İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.

05.08.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Derbent İlçe Kaymakamı Arif Oltulu ve İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya Valisi Muammer Erol'u makamında ziyaret etti.

Kaymakam Oltulu ve Belediye Başkanı Acar, ziyaret ettikleri Vali Erol'a Derbent'te bu yıl festivali yapılan ve son yıllarda ismini duyurarak marka haline gelen tarımsal ürünlerinden ilçenin yöresel taze fasulyesinden hediye etti.

Vali Erol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Belediye Başkanı Hamdi Acar, Derbent'e has yetiştirilen yöresel ürünlerin daha da tanıtılması için İlçe Kaymakamı Arif Oltulu'nun da desteğiyle büyük bir gayretin içerisine girdiklerini söyledi. Başkan Acar, "Bu yıl Derbent fasulyesini ön plana çıkaran bir festival düzenledik. Yöremizin ürünlerini bundan sonra yapacağımız festivallerle ön plana çıkarmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da ilçemizde çilek ve bal festivali yapacağız" dedi.

Ziyarette, Konya'nın Kış Turizmi Merkezi olması için yürütülen çalışmalar da gündeme geldi. Belediye Başkanı Hamdi Acar, Aladağ Kayak Merkezi'nin kurulacağı alanın turizm merkezi ilan edilmesi için hazırlanan dosyanın bakanlığa sunulmasının ardından gerekli prosedürlerin tamamlanması için de yoğun bir gayret içerisinde olunduğunun görülmesinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in bu kış mevsimine Aladağ Kayak Merkezi'nin ilk etabının tamamlanabilmesi için prosedürlerin daha hızlı bir şekilde yerine getirilerek ihale süreci aşamasına gelinmesi konusunun takipçisi olduğunu dile getiren Acar, "Siz sayın valimize de Aladağ Kayak Merkezi'nin Konya'mıza kazandırılması konusundaki gösterdiğiniz gayret ve yakın destek konusunda teşekkür etmek istiyoruz. Projeyi, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Akyürek gibi sizin de yakından takip etmeniz bizleri fazlasıyla mutlu ve memnun ediyor" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Oltulu ve Başkan Acar'dan Konya Valisi Erol'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement