Gemerek Kaymakamı Özbey, Öğrencilere Yemek Verdi - Son Dakika
Yerel

Gemerek Kaymakamı Özbey, Öğrencilere Yemek Verdi

Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey ve eşi Hazal Özbey, Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine öğle yemeği verdi.

06.06.2014 16:22  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey ve eşi Hazal Özbey, Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine öğle yemeği verdi.

Gemerek Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, kaymakamlık konutunun bahçesinde verilen yemek, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öncesi öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak üzere organize edildi.

Öğrenci ve öğretmenler, programdan memnun kaldıklarını belirtti.

Kaymakam Özbey de öğrencilerin kendileri için önemli olduklarını kaydederek, "Uzun gayretleriniz sonrasında üniversite yerleştirme sınavına gireceksiniz. Size olan güvenimiz tam. Üniversite tercihinde de bu ülkeye, bu aziz millete katma değer oluşturacağınız bölümlere, fark oluşturacağınız alanlara ve en önemlisi sevdiğiniz branşlara yerleşmenizi temenni ediyorum. Size emek ve değer veren okul idarecilerine, öğretmenlerinize, anne ve babalarınıza yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim yardımcınız olsun" ifadesini kullandı.

Yemek sonrasında, Okul Müdürü Uğur Nazlım, bağlama çaldı ve türküler seslendirdi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gemerek Kaymakamı Özbey, Öğrencilere Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement