Kaymakam Özdel'den Pazaryerililer Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Özdel'den Pazaryerililer Derneği'ne Ziyaret

Kaymakam Özdel\'den Pazaryerililer Derneği\'ne Ziyaret

Pazaryeri İlçe Kaymakamı İbrahim Özdel, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan, Mustafa Aydemir Ertaş ve Nur Ertaş, Bozüyük Pazaryerililer Derneği’ni ziyaret etti.

27.08.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazaryeri İlçe Kaymakamı İbrahim Özdel, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan, Mustafa Aydemir Ertaş ve Nur Ertaş, Bozüyük Pazaryerililer Derneği'ni ziyaret etti.

Bozüyük Pazaryerililer Derneği Başkanı Ali Şahinoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan misafirlerin ziyareti oldukça samimi bir havada geçti. Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu, misafirlere 'hoş geldiniz' dedikten sonra derneğin bugüne kadar ki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bundan sonra yapılacak çalışmalar konusunda da bilgilendirme yapan Şahinoğlu, "Derneğimizin amacı Bozüyük'te yaşayan 14-15 bin civarındaki hemşehrilerimizin kaynaşmasını, birlik ve beraberlik içinde olmasını sağlamaktır" dedi.

İlçe Kaymakamı İbrahim Özdel ise, Pazaryerililer Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diledi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın da, her zaman Pazaryerili hemşehrilerinin yanında olduğunu ve Pazaryeri'ni en iyi şekilde temsil ettikleri için gurur duyduğunu ifade etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Özdel'den Pazaryerililer Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement