Kaymakam Pekmez Judo Şampiyonları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Pekmez Judo Şampiyonları Ağırladı

Kaymakam Pekmez Judo Şampiyonları Ağırladı

Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonasında Akçakoca’dan katılıp Türkiye’yi temsil eden 36 kg. 1.si Meryem Merve Apaydın Altın Madalya, 48 kg. 3.sü olan Sude Apaydın da Bronz Madalya alarak ilçemiz ve ülkemize büyük gurur yaşattılar.

25.07.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonasında Akçakoca'dan katılıp Türkiye'yi temsil eden 36 kg. 1.si Meryem Merve Apaydın Altın Madalya, 48 kg. 3.sü olan Sude Apaydın da Bronz Madalya alarak ilçemiz ve ülkemize büyük gurur yaşattılar.

Karaman'da yapılan turnuvada dereceye girerek şampiyonaya katılmaya hak kazanan Balkan şampiyonları İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez'i, çalıştırıcıları Ayhan Ayyıldız'la makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Pekmez, Balkan Judo Şampiyonasında birinci ve üçüncü olan sporcularımızı tebrik ederek onlara hediye takdim etti.

Kaymakam Pekmez yaptığı değerlendirmede 2015 Avrupa şampiyonası ve 2020 olimpiyat oyunlarını hedefleyen antrenör ve öğrencilere yeni yapılacak olan kapalı spor salonunun arsa işlerinin halledildiği müjdesini verdi.

Pekmez "Başarıdan önce sporun yapılmasının daha önemli olduğunu düşünüyorum. Eğitimle sporu bir arada yapabilmenin sıkıntısını henüz aşabilmiş değiliz. En çok ilgilenilen futbolda bile dünya çapında çok sporcu yetiştiremiyoruz. Ailelerimiz çocuklarını spora belli yaşa kadar gönderiyor. Lise seviyesine geldiği andan itibaren üniversite sınavları olduğu için spordan alıp eğitime yönlendiriyor. Sistemle alakalı sorunlarımız devam ediyor. Bu zor koşullarda dahi kendinizden fedakarlık ederek bu başarılara imza attığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Pekmez Judo Şampiyonları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement