Kaymakam Şahin'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Şahin'e Teşekkür Ziyareti

Kaymakam Şahin\'e Teşekkür Ziyareti

Varto ilçesinde "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında eğitime kazandırılan ve sınavlarda başarı gösteren genç kızlar, İlçe Kaymakamı Tahir Şahin'e makamında teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

22.07.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Varto ilçesinde "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında eğitime kazandırılan ve sınavlarda başarı gösteren genç kızlar, İlçe Kaymakamı Tahir Şahin'e makamında teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde, Muş Valiliği ve Varto Kaymakamlığınca yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" ilçede meyvelerini vermeye başladı.

2013-2014 eğitim öğretim yılında Kaymakamlığın maddi ve manevi katkıları Kumlukıyı köyünde ikamet eden ve eğitime kazandırılan kızlardan 6'sı dönem sonu itibarı ile sınavlara girerek başarılı oldu.

Genç kızlar ve projeye destek sunan İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünde Usta Öğreticisi Türkan Kırmızıkaya, ilçe Kaymakam Şahin'i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Şahin ise projenin amacına uygun çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini ve bu çalışmaların meyvelerini vermesinden dolayı çok sevindiğini söyledi.

Projenin imkansızlıklar nedeniyle okuyamamış kadın ve kızların toplumsal yaşama daha fazla dahil olması açısından önemli olduğunu kaydeden Şahin, şöyle konuştu:

"Kaymakamlığımız Gönül Elçileri Komisyonunca tespit edilerek kayıtları Mesleki Açık Öğretim ve Açık Öğretim liselerine yapılan kızlarımız yüz yüze eğitimlerine devam etmiş ve açık öğretim lisesi sınavlarına da düzenli olarak katılmışlardır. Dönem sonu itibarıyla da genç kızlar sınavlarında büyük oranda başarı gösterdi. Biz de onlara maddi ve manevi katkı sunmaya özen gösterdik. Proje çalışmalarımız önümüzdeki dönemlerde de devam edecek." - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Şahin'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement