Kaymakam Sarı, Tuşba Sebze ve Meyvecilikte Marka Olma Yönünde İlerliyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sarı, Tuşba Sebze ve Meyvecilikte Marka Olma Yönünde İlerliyor

Kaymakam Sarı, Tuşba Sebze ve Meyvecilikte Marka Olma Yönünde İlerliyor

Van merkez Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve beraberindekiler çiftçilere ziyaret ederek sorunları yerinde dinledilerİlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Karaturna, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Salih Şirazi, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara ile birlikte çiftçileri ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyen ve her türlü sıkıntılarında yanlarında olduklarını ifade eden Tuşba İlçe kaymakamı Musa Sarı, “İlçemiz sınırlarında her çeşit sebze ve meyvenin yetiştiği arazilerimize kurum müdürleri ile birlikte ziyaret gerçekleştirdik.

22.08.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van merkez Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve beraberindekiler çiftçilere ziyaret ederek sorunları yerinde dinlediler

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Karaturna, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Salih Şirazi, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara ile birlikte çiftçileri ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyen ve her türlü sıkıntılarında yanlarında olduklarını ifade eden Tuşba İlçe kaymakamı Musa Sarı, "İlçemiz sınırlarında her çeşit sebze ve meyvenin yetiştiği arazilerimize kurum müdürleri ile birlikte ziyaret gerçekleştirdik. Ülkemizde sebze ve meyveciliğin yaygınlaşması için ve pazar sorununu ortadan kalkması için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye çalışacağız. Çiftçilerimize Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce her türlü teknik destek verildi ve verilecektir. Toprakların ve iklimin çiftçi gayret ettikten sonra domates, salatalık, biber, patlıcan, kavun, karpuz, marul gibi burada örnekleri bulunan ya da bulunmayan her türlü tarıma elverişli olduğunu görüyoruz ve tüm Vanlı çiftçileri bu örnek bahçeye gelip görmeye davet ediyorum. Sayın Valimiz İbrahim Taşyapan'ın da bize her konuda olduğu gibi bu hususta da gereken her türlü desteği veriyor. Tüm çiftçilerimizi tebrik eder hayırlı bol kazançlar dilerim" dedi.

Çiftçiler de bu ziyaretten ve ilgiden dolayı şükranlarını sunduklarını belirterek, "Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Salih Şirazi ve ilgili kurum amirlerimiz biz çiftçilere ellerinden gelen her türlü yardımı yaparak bizleri kapılarından hiçbir zaman boş göndermediler. Ben buradan sizlerin aracılığı ile kendilerine sonsuz şükranlarımızı bildirerek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dediler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sarı, Tuşba Sebze ve Meyvecilikte Marka Olma Yönünde İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement