Kaymakam Sarı'ya Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sarı'ya Veda Yemeği

Kaymakam Sarı\'ya Veda Yemeği

Van’ın Tuşba Kaymakamı Musa Sarı’nın Hatay’a tayininin çıkması nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.

08.12.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Tuşba Kaymakamı Musa Sarı'nın Hatay'a tayininin çıkması nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İskele Öğretmenevinde düzenlenen veda yemeğine Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, bazı il ve ilçe müdürleri, kurum çalışanları, mahalle muhtarları ve kanaat önderleri katıldı.

Yemekte konuşan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba ilçesinde birlikte çalıştıkları Kaymakam Musa Sarı'nın Hatay'da da aynı performansla çalışacağına inandığını söyledi. Özgökçe, "Bizler belediye ve kaymakamlıklar ve tüm halk kurumları olarak yüksek komplikasyonla memleketlerimizde en güzel şekilde görevimizi yerine getirmek adına çalışmalarımızı, stratejik planlarımızı, heyet raporlarımızı ve planlarımızı yaparken, geleceği ve özellikle memleketimizin huzurunu ve geleceğimiz olan gençlerimizi eğitmek ve halkımızın huzurunu sağlamak adına birçok alanda ortak projeler gerçekleştirdik. Uyumlu çalışabilmek kaymakamlıklarımızın ve belediyelerimizin, özellikle tüm kamu kurumlarında çalışanların aynı aşkla ve şevkle çalışmaları çok büyük neticeler ve çok büyük meyveler verir. Çok kıymetli Kaymakamımız Sayın Musa Sarı Beyefendi ve ailesi ilçemizde çok iyi hizmetler ve insani ilişkiler bıraktı ki bu güzel insanlar ile birlikte gecenin bu saatinde birlikte olduk. İnşallah gideceği yeni yeri olan Hatay ilimizde de kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Tuşba ilçesinde görev yaptığı için memnunluk duyduğunu ifade eden Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ise, "Özellikle bu veda yemeğinde öncelikle siz katılımcılara beni ve ailemi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Yaklaşık iki buçuk yıla yakın Tuşba ilçemizde görev yapıyorum. Çok büyük haz alarak görev yaptığım ilçelerden birisi olduğunu öncelikle belirtmek istiyorum. 1998 yılında abim Van Valisi iken, Van'a bir ziyaret gerçekleştirmiştim ve o günden bugüne Van'a, Van halkına ve doğunun insanına yabancılığımız yoktu ve hiç olmadı. Her zaman sıcakkanlılığıyla, misafirperverliğiyle, insanlığıyla delikanlı olan bu insanları bu iki buçuk yıllık sürede de gösterdikleri dostluklarıyla hakikatten özellikleriyle perçinlenmiş olduk ve bir daha tanıklık ve şahitlik yapmış olduk. Hem ağabeyimin zamanında kalma dostluklarla hem de benim görev süresi boyunca tanımış olduğum dostlarım bizi hiçbir zaman hiçbir konuda yalnız bırakmadılar ve bundan dolayı da hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Musa Sarı ve eşi Emine Sarı'ya çeşitli hediyeler verildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sarı'ya Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement