Kaymakam Sarıfakıoğulları, Daire Amirleriyle Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sarıfakıoğulları, Daire Amirleriyle Toplantı Yaptı

Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, daire amirleriyle toplantı düzenledi.

03.03.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, daire amirleriyle toplantı düzenledi.

Sarıfakıoğulları, kaymakamlıktaki toplantıda, ilçede bulunan daire amirleriyle bundan böyle aylık toplantılar yapacaklarını belirtti.

Toplantıda, hem yürütülen yatırımları hem de kamu hizmetlerini değerlendireceklerini ifade eden Sarıfakıoğulları, şunları kaydetti:

"Bilindiği üzere 7 Haziran'da genel seçimler var. Bu nedenle genel seçimlere hazırlık amacıyla bütün sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdik ve oradaki hassasiyetlerimizi kendilerine aktardık. Özellikle Suriyeli misafirlerimizin de huzur içinde yaşamlarını devam etmeleri anlamında ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Eğitim ve sağlıkta kalitenin yükseltilmesi, yaşlılarımıza, öksüz ve yetimlerimize, şehit ailelerine, gazi ailelerine, korunmaya muhtaç çocuklara ve engellilere sürekli ve kaliteli hizmet sunma anlamında neler yapabiliriz onu konuşacağız."

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş ve diğer daire amirleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sarıfakıoğulları, Daire Amirleriyle Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement