Kaymakam Tanrısever'in Özel Misafirleri - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Tanrısever'in Özel Misafirleri

Havza ilçesinde Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde eğitim gören özel eğitime tabi öğrenciler ile idareciler Kaymakam Alper Tanrısever’i ziyaret etti.

21.10.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havza ilçesinde Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde eğitim gören özel eğitime tabi öğrenciler ile idareciler Kaymakam Alper Tanrısever'i ziyaret etti.

Yaşları 8 ila 20 arasında değişen öğrenciler ile Merkez Müdürü Oğuz Ertuğ ve öğretmenleri makamında ağırlayan Tanrısever, merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Oğuz Ertuğ,  merkezin hayırsever iş adamı Muzaffer Tahmaz tarafından yaptırıldığını belirterek, "Merkezimizde birinci kademede yer alan 6 - 10 yaş arası ve ikinci kademede yer alan 10 - 14 yaş arası özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklara ihtiyaçları doğrultusunda özel eğitim programları ile hayatlarında ihtiyaç duyabilecekleri beceriler kazandırılmakta.15 - 23 yaş gurubundaki özel eğitime tabi öğrencilere ise merkezde el becerilerini arttıracak, topluma uyum sağlayacak ve meslek edinmelerini kolaylaştıracak özel eğitim programları uygulanmakta" dedi.

Kaymakam Tanrısever, bu tür merkezlerin engellileri toplum hayatına kazandırmak adına önemli olduğuna değinerek, "Bu çocuklarımızın ve gençlerimizin topluma kazandırılmaları ve kendi hayatlarını idame ettirme becerileri edinmeleri önemli. İlçemizde böylesi önemli bir görevi üstlenen bir merkezin olması hem ilçemiz hem de bölgemiz için önem arz etmekte. Hayırsever iş adamımız Sayın Muzaffer Tahmaz'a bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu.

Konukları ile sohbet eden Tanrısever, kısa süre içinde Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'ni ziyaret etme sözü verdi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Tanrısever'in Özel Misafirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement