Kaymakam Taşdan Başarılı Eğitimcileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Taşdan Başarılı Eğitimcileri Ödüllendirdi

Kaymakam Taşdan Başarılı Eğitimcileri Ödüllendirdi

Suluova Kaymakamı Taşdan, sona eren 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında başarılı çalışmalarda bulunan 54 eğitimciyi başarı belgesiyle ödüllendirdi.

30.06.2014 12:13  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, sona eren 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında başarılı çalışmalarda bulunan 54 eğitimciyi başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Öğretmenevi salonunda yapılan törende eğitimcilerle bir araya gelen Taşdan, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılını genel olarak sorunsuz ve başarıyla tamamlamış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm eğitim camiasına teşekkür etti.

Başarı belgelerini verdiği öğretmenleri tek tek tebrik eden Taşdan, şunları dile getirdi:

"Okul idarecilerimizin teklifleri doğrultusunda genel olarak her okulumuzda başarılı çalışmalar yapan ve gayretleriyle öne çıkan öğretmenlerimize başarı belgesi verdik. Yaptığınız örnek ve başarılı çalışmaları ödüllendirmekten mutluyum. Gönül isterdi ki tüm çalışanlarımıza emeklerinin karşılığını verelim ama işin doğası gereğince seçici olmak ve farklı olanların tespit edilmesinin sağlanması için bu şekilde bir değerlendirmede bulunduk. Bu belgeleri hak ettiğiniz için hepinizi tekrar tebrik ediyor bu başarılı çalışmalarınızın devam etmesini diliyorum."

Yapılan ödül töreninde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında ilde ilk 10 okul arasına giren bir okul müdürü ile 53 öğretmene Kaymakam Taşdan ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Davu tarafından başarı belgeleri verilerek teşekkür edildi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Taşdan Başarılı Eğitimcileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement