Kaymakam Taşdan, İftarını Huzurevi Sakinleriyle Birlikte Açtı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Taşdan, İftarını Huzurevi Sakinleriyle Birlikte Açtı

Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, iftarını Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılarla birlikte açtı.

24.07.2014 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, iftarını Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılarla birlikte açtı.

İftar öncesi yaşlılarla tek tek ilgilenen  Taşdan, huzurevlerinde kalan yaşlıların yalnız olmadıkları göstermek için sık sık ziyaret edilmesi ve gönüllerinin alınması gerektiğini vurguladı.

Huzurevinde yaşayan yaşlılara gönüllülük esasına bağlı destek veren herkese teşekkür eden Taşdan, "Bu destekler yaşlılarımız için çok anlamlıdır. Yaşlılarımızla vakit geçirip onlara moral vermek ve yardımcı olmak sosyal bir hizmettir. Bu davranış hem kendileri için hem de yaşlılarımız için büyük kazanımlar sağlar. Onun için son derece anlamlı bir davranış olan gönüllü destekçiliği tanıtmamız ve teşvik etmemizde fayda var. Toplumumuzun her kesiminin bu güzel davranışı sergilemesini umuyorum. Yaşlılarımız bizler için çok önemlidir. Onlar bizim baş tacımızdır" ifadelerini kullandı.

Huzurevinde misafir edilen yaşlılara devlet tarafından sahip çıkıldığını belirten Amasya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Duman ise Yaşlılarımıza değer veren ve merhamet gösteren herkese teşekkür ettiğini söyledi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Taşdan, İftarını Huzurevi Sakinleriyle Birlikte Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement