Kaymakam Topsakaloğlu'ndan Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Topsakaloğlu'ndan Köy Ziyaretleri

Kaymakam Topsakaloğlu\'ndan Köy Ziyaretleri

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, kurum amirleriyle beraber Tahir beldesi ile Aydıntepe ve Karabacak köylerini ziyaret etti.

25.08.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, kurum amirleriyle beraber Tahir beldesi ile Aydıntepe ve Karabacak köylerini ziyaret etti.

İlk olarak Tahir beldesini ziyaret eden Kaymakam Topsakaloğlu, Tahir Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından açıklamalarda bulunan Topsakaloğlu, daha önceden Tahir beldesi ile ilgili duyduklarının gördüklerinin yanında çok az kaldığını ifade ederek, çalışmalarında dolayı Başkan Seferoğulları'na teşekkür etti.

Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu ve beraberindekiler, dönüş yolunda Aydıntepe ve Karabacak köylerine uğrayıp köy sakinlerinin sıkıntılarını dinlediler. Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, "Ben ve diğer kurum amiri arkadaşlarım vatandaşın sıkıntılarını gidermek için buradayız. Tek tek kardeşlerimle görüşüp sıkıntılarını dinleyerek dertlerine derman olmak üzere ziyaretinize geldiğimizi ifade ediyoruz. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Allah'ın izniyle el ele verdikten sonra üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sıkıntımız kalmayacak" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Topsakaloğlu'ndan Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement