Kaymakam Uzunparmak'a "Fahri Hemşehrilik Beratı" - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Uzunparmak'a "Fahri Hemşehrilik Beratı"

Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak'a bir dönem belde belediye başkan vekilliği yaptığı Tüysüz'de "fahri hemşehrilik beratı" verildi.

22.07.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak'a bir dönem belde belediye başkan vekilliği yaptığı Tüysüz'de "fahri hemşehrilik beratı" verildi.

7 Haziranda yapılan seçimde belediye başkanlığını kazanan Veli Fidan, Tüysüz Belediyesi'ni ziyaret eden Toprakkale Kaymakamı Uzunparmak'a "fahri hemşehrilik beratı" verdi.

Fidan, 13 ay belediye başkan vekilliği yapan Uzunparmak'a beldeye sağladığı katkılar ve beldeye yaptığı hizmetlerden dolayı belediye meclis üyelerinin kararıyla fahri hemşehrilik beratının verildiğini söyledi.

Uzunparmak ise, kendisine "fahri hemşehrilik beratı" verilmesinden onur ve mutluluk yaşadığını belirterek, şunları söyledi:

"Görev yapığım süre içerisinde kamu kaynaklarının en iyi şekilde ve adil olarak, hiçbir ayrım gözetmeden kullanılmasına özen gösterdim. Diğer kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde çalışarak vatandaşlara daha fazla hizmet vermenin gayretinde oldum. Bu vesileyle, belediye meclisi tarafından verilen 'fahri hemşehrilik beratı' için teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Uzunparmak'a 'Fahri Hemşehrilik Beratı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement