Kaymakam ve Başkan Adanur Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam ve Başkan Adanur Esnafı Ziyaret Etti

Kaymakam ve Başkan Adanur Esnafı Ziyaret Etti

Kanun Hükmünde Kararname ile Şırnak’ın Cizre İlçe Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Kaymakam Ahmet Adanur, esnafı ziyaret edip, çalışmaları inceledi.

25.10.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanun Hükmünde Kararname ile Şırnak'ın Cizre İlçe Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Kaymakam Ahmet Adanur, esnafı ziyaret edip, çalışmaları inceledi.

Cizre İlçe Belediyesi'nin Karayolları ile ortaklaşa başlattığı yol asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçedeki bütün cadde, sokak ve çarşı merkezinin büyük bölümünde asfaltlama çalışması tamamlanırken, birçok cadde ve sokakta çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. İlçe Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Kaymakam Ahmet Adanur, yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, bilgi almak ve işleri yürüten yetkililerle bilgi alışverişinde bulunmak üzere çarşıda devam eden asfaltlama çalışmasını yerinde denetledi. Adanur, daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Cizre'yi yeniden inşa edeceklerini belirten Adanur, "Daha yaşanılabilir, temiz ve huzurlu bir kent oluşturmak için yapılması gereken bütün çalışmaları yapacağız" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam ve Başkan Adanur Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement