Kaymakam ve Belediye Başkanı İftarını Vatandaşlarla Birlikte Açtı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam ve Belediye Başkanı İftarını Vatandaşlarla Birlikte Açtı

Kaymakam ve Belediye Başkanı İftarını Vatandaşlarla Birlikte Açtı

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Tatvan Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğine katılarak, iftarlarını vatandaşlarla birlikte açtı.

26.06.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Tatvan Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğine katılarak, iftarlarını vatandaşlarla birlikte açtı.

İlçedeki kurum amirleriyle birlikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Tatvan Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün bin 200 kişiye iftar yemeğinin verileceği salondaki iftar yemeğine katılan Kaymakam Erkan ve Belediye Başkanı Aksoy, iftar öncesi masalarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla tokalaştı. Tutulan oruçların kabul olmasını dileyen Kaymakam Murat Erkan, "Organizasyon kapsamında her gün burada bin 200 kişiye iftar yemeği veriliyor. Fakir ve zengin ayrımı olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi de Ramazanın ayrı bir güzelliğidir. İnşallah Ramazan ayının bereketini hep beraber yaşayacağız. Ben bu vesile ile tüm halkımızı Ramazan boyunca burada vereceğimiz iftar yemeğine davet ediyoruz" dedi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, "Birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğimiz 11 ayın sultanı Ramazan'da biz de belediye olarak kalpleri birleştirdik. Kaymakamlıkla birlikte yaptığımız iftar organizasyonuyla ilçemizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan'ın ruhunu hep birlikte yaşamak istedik. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizi mutlu etti. Allah tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz dualara kabul etsin" diye konuştu.

Kaymakam Erkan ve Başkan Aksoy, ezanın okunmasıyla birlikte ayrı masalara oturarak iftarlarını vatandaşlarla birlikte aynı iftar sofrasında açtılar. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam ve Belediye Başkanı İftarını Vatandaşlarla Birlikte Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement