Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi

Karabük vali yardımcılıklarına Sabri Uzun ve Abdulhalim Can atandı.

01.12.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük vali yardımcılıklarına Sabri Uzun ve Abdulhalim Can atandı.

Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, İpekyolu Kaymakamı Sabri Uzun ve Orhaneli Kaymakamı Abdulhalim Can Karabük vali yardımcılığına atanırken, Giresun Vali Yardımcısı Cahit Karatepe Karabük Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine getirildi. Ovacık Kaymakamlığına ise Alpu Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu atandı.

Öte yandan, Karabük Vali Yardımcısı Yunus Kalaycı Aksaray Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine, Ovacık Kaymakamı Hakan Şeker Pervari Kaymakamlığına, Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat Çağlayancerit Kaymakamlığına atandı.

Ayrıca, Karabük Valiliği Kaymakam Adayı Emrah Uzun da Karakeçeli Kayamakamı oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde büyük hasara neden oldu. Köy camisi ve birçok evde hasar meydana gelirken, yaralanma ve ölüm olmaması sevindirici bir durum oldu. Yozgat'ta 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement