Kaymakam Yapıcı'dan Muhtara Takdir Belgesi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yapıcı'dan Muhtara Takdir Belgesi

Kaymakam Yapıcı\'dan Muhtara Takdir Belgesi

Ordu’nun Fatsa İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetindeki görevinden ayrılan Hatipli Mahallesi Muhtarı Arif Uyur’a çalışmalarından dolayı takdir belgesi verdi.

05.02.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetindeki görevinden ayrılan Hatipli Mahallesi Muhtarı Arif Uyur'a çalışmalarından dolayı takdir belgesi verdi.

Yapılan seçimler sonucunda Dolunay Mahallesi Muhtarı arkadaşı Tuncay Demirel ile oylarının eşit sayıda çıkmasından sonra kendi isteği ile mütevelli heyetinden ayrılan Hatipli Mahallesi Muhtarı Arif Uyur, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı tarafından ödüllendirildi.

Bir dönem mütevelli heyetinde bulunduğunu belirten Muhtar Arif Uyur yaptığı açıklamada, "Hizmet amaçlı elimizden gelen en iyi çalışmalara imza attık. Yeni yapılan seçimlerde ise rakibimle aynı puanı alınca ben bilerek geri çekildim ve arkadaşımın görev almasını istedim. Bu örnek davranışım nedeniyle ilçe Kaymakamımız Mehmet Yapıcı bey bana takdir belgesi verdi. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar dilerim bundan sonraki faaliyetlerinde" dedi.

Bir dönem beraber görev yaptıkları için çok mutlu olduğunu dile getiren Kaymakam Mehmet Yapıcı ise yaptı açıklamada, "Kendisi ile iyi işlere imza attık. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum. Birlikte çalışmalarımız zaman zaman kendisi ile devam edecektir. İlçemiz sosyal hizmetler konusunda geniş bir nüfusa hizmet vermektedir. Bu anlamda heyetin yükü çok ağır. Bütün bu iş yüküne rağmen çalışmaları aksatmadan hizmetin ve yardımın hak eden bireylere ulaşması için mesai harcayan siz değerli heyet üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yapıcı'dan Muhtara Takdir Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement