Kaymakam Yaşar, Şampiyon Sporcuları Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yaşar, Şampiyon Sporcuları Ödüllendirdi

Kaymakam Yaşar, Şampiyon Sporcuları Ödüllendirdi

Tayland’da düzenlenen Dünya Muay Thai Şampiyonasında dünya birinciliği elde eden Ercişli sporcular, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

27.10.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayland'da düzenlenen Dünya Muay Thai Şampiyonasında dünya birinciliği elde eden Ercişli sporcular, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Van'ın ve Erciş'in gururu şampiyon sporcular Kubilay Tarhan ve Yunus Turan ile antrenörleri Sinan Ağlar'ı makamında kabul eden Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, sporcularla yakından ilgilendi. Kazandıkları dünya şampiyonluğuyla Erciş ve ülkenin gururu olduklarını belirten Yaşar, sporcuları ve antrenörlerini birer tam altın ile ödüllendirdi.

Ziyaret sırasında kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Yaşar'a teşekkür eden Muay Thai Milli Takım Antrenörü Sinan Ağlar ise, "Gerek kaymakam olarak gerek belediye başkanlığı görevinde Sayın Mehmet Şirin Yaşar'dan çok büyük destekler gördük. Kendisine sporcularım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bu başarımızı başta kendilerine sonra da ilçemize ve ülkemize hediye ediyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yaşar, Şampiyon Sporcuları Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement