Kaymakam Yıldız Tso Meclis Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yıldız Tso Meclis Toplantısına Katıldı

Kaymakam Yıldız Tso Meclis Toplantısına Katıldı

Tokat’ın Turhal İlçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eylül ayı meclis toplantısına katıldı.

17.09.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Turhal İlçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası'nın Eylül ayı meclis toplantısına katıldı.

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nun daveti üzerine toplantıya katılan Kaymakam Bünyamin Yıldız, Turhal'ın sosyoekonomik yönden kalkınabilmesi için görüş ve düşüncelerini paylaştı. Meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Yıldız, esnaf, tüccar, sanayici ve iş adamlarının sorunların bildiklerini, sorunların aşılması, istek ve taleplerin ilgili mercilere iletilmesi ile çözülmesi noktasında her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

TSO Başkanı Ömer Çenesiz de Kaymakam Yıldız'a meclis toplantısına katılarak onurlandırdığı için teşekkür ederek oda ve ilçe ekonomisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda ayrıca meclis üyeleri de esnaf ve sanayicilerin sorunları ve sıkıntıları hakkındaki düşüncelerini Kaymakamı Bünyamin Yıldız'a aktardılar. Toplantının sonunda Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sami Dinler tarafından Kaymakam Bünyamin Yıldız'a günün anısına teşekkür plaketi verildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yıldız Tso Meclis Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement