Kaymakam Yıldızhan'a Şalpazarlılardan "Hemşehrilik Beratı" - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yıldızhan'a Şalpazarlılardan "Hemşehrilik Beratı"

Kaymakam Yıldızhan\'a Şalpazarlılardan "Hemşehrilik Beratı"

Bayburt'un Demörüzü ilçesine atanan Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan'a, Şalpazarı Belediye Meclisi kararıyla "hemşehrilik beratı" verildi.

12.09.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'un Demörüzü ilçesine atanan Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan'a, Şalpazarı Belediye Meclisi kararıyla "hemşehrilik beratı" verildi.

Kaymakam Yıldızhan için Şalpazarı Belediyesince düzenlenen veda yemeğine, Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Sri Lanka Fahri Konsolosu Atilla Ataman, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Kurukız, yaptığı konuşmada, Kaymakam Yıldızhan'ın görevde bulunduğu 2 yıl içinde Şalpazarı'na güzel hizmetleri olduğunu belirterek, "Biz de 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden bu yana kendisiyle iyi ilişkiler içinde çalıştık. Zaman zaman kendilerine danıştık. İnşallah gittiği yerlerde de hayırlı işler yapar. Şalpazarı'mızı gittiği yerlerde tanıtır. Biricik evlatları Şalpazarı doğumlu. Ömür boyu Şalpazarı doğumlu olarak anılacak. Onunla da gurur duyuyoruz" dedi.

Kurukız, Belediye Meclisinde aldıkları karar gereğince Kaymakam Yıldızhan'a "hemşehrilik beratı" verdi.

Yıldızhan da Şalpazarı'na 2 yıl içinde güzel hizmetler yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Şalpazarı meslek hayatımda ilk göz ağrım. İlk atamam buraya yapıldı. Trabzon'da, Araklı ilçesinden sonra ilk Mobese sistemini ilçemizde kurduk. İş adamlarımızın 50 bin lirayı bulan katkılarıyla işe başladık. Önceki belediye başkanımızın da desteğiyle altyapısını tamamladık. İlk etapta Mobese için 100 bin lira ödenek geldi. Arkasından 400 bin lira daha geldi. İnşallah 500 bin lira ödenekle emniyet amirimizin gayretleriyle ihale edilecek ve Mobese sistemi tamamen hizmete girecektir. Şalpazarı halkının hem dualarını hem de manevi desteklerini hep yanımızda gördük." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yıldızhan'a Şalpazarlılardan 'Hemşehrilik Beratı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement