Niksar Kaymakamı Yolcu Öğrencilerle Kitap Okudu - Son Dakika
Yerel

Niksar Kaymakamı Yolcu Öğrencilerle Kitap Okudu

Niksar Kaymakamı Yolcu Öğrencilerle Kitap Okudu

Tokat'ın Niksar ilçesinde Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte kitap okudu.

03.04.2014 13:29  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, 'Kütüphane Haftası' etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Niksar İlçe Halk Kütüphanesi'nde bir araya geldiği öğrencilerle 50. Kütüphane Haftası'nı kitap okuyarak kutladı.

Kutlama, Niksar İlçe Halk Kütüphanesi bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlçe Halk Kütüphanesi Şefi Mehmet Dinçel, Niksar İlçe Halk Kütüphanesi'nde çeşitli konularda çocuklara, yetişkinlere ve araştırmacılara hitap eden 18 Bin'in üzerinde kitap bulunduğunu, ülkemizde basılan sanat, spor, kültür, aktüel, bilim edebiyat ve araştırma türlerinde 28 çeşit derginin aylık olarak kütüphaneye geldiği bilgisini verdi.

Kutlamaların ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda düzenlenen Kütüphane Haftası konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin eserleri okundu ve daha sonra öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Ödül töreni sonrasında Kaymakam Yolcu, beraberinde Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şaban Yavuz, Emniyet Müdürü Murat Mutlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Hacı Murat Keleş ile öğrenciler birlikte kitap okudu.

Program yapılan ikramların ardından sona erdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar Kaymakamı Yolcu Öğrencilerle Kitap Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement