Kaymakam Yonsuz'dan Kadınlara Anlamlı Hediye - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yonsuz'dan Kadınlara Anlamlı Hediye

Kaymakam Yonsuz\'dan Kadınlara Anlamlı Hediye

Diyarbakır’ın Ergani İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, gerek resmi işlerini yaptırmak için Hükümet Konağı’na gelen bayanlara gerekse görevli bayan personelin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, içinde emzirme odası, kitap okuma ve dinlenme bölümü bulunan projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

05.03.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, gerek resmi işlerini yaptırmak için Hükümet Konağı'na gelen bayanlara gerekse görevli bayan personelin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, içinde emzirme odası, kitap okuma ve dinlenme bölümü bulunan projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, 8 Mart Kadınlar Günü yaklaşırken, kadınlara hediye niteliğinde bir projeyi hayata geçirdi. Hayata geçirdikleri proje ile ilgili bilgi veren Kaymakam Yonsuz, "Hükümet Konağı'mızın girişinde, özellikle sosyal yardımlaşma vakfımıza yakınlığı nedeniyle de bayanlarımızın kurum ihtiyaçlarını takip ederken bekleme zamanlarını değerlendirmeleri için özel bir bölüm yaptırdık. Gerek işlem yaptırmak için gelen, gerekse memur bayanlarımızın boş zamanlarını burada dinlenme, kitap okuma veya çocuklarını emzirme gibi değerlendirecekleri projeyi hayata geçirdik. Toplumumuzun nadide bireyleri olan bayan vatandaşlarımızın rahat etmeleri için hayata geçirdiğimiz bu proje hayırlı uğurlu olsun" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yonsuz'dan Kadınlara Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement