Kaymakamdan Şehit Aileleri ve Yakınlarına İftar - Son Dakika
Yerel

Kaymakamdan Şehit Aileleri ve Yakınlarına İftar

Kaymakamdan Şehit Aileleri ve Yakınlarına İftar

Adıyaman’ın Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu tarafından şehit aileleri, gaziler ve kurum amirlerine yönelik iftar yemeği düzenledi.

26.06.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu tarafından şehit aileleri, gaziler ve kurum amirlerine yönelik iftar yemeği düzenledi.

Bir otelde verilen yemeğe Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar, İlçe Müftüsü Selami Sayın, İl Meclis Üyeleri Emrullah Kara, İsmail Kuşoğlu ile Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, şehit yakınları ve ilçede görev yapan kurum amirleri katıldı.

Davetlilerle yakından ilgilenen Kaymakam Zadeleroğlu amaçlarının Ramazan'daki manevi duyguların hep birlikte yaşanması olduğunu söyledi.

Kaymakam Zadeleroğlu, "Rahmet ve bereket ayı Ramazanda bizim için çok değerli olan çok yüce olan şehit kardeşlerimizin emanetleri ve kıymetli çalışma arkadaşlarımızla beraber olmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz. Ülkemiz için bayrağımız için şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Allah memleketimizi tüm sıkıntılardan korusun. Bütün vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin huzur içerisinde yaşayacağı kardeşlik içerisinde bir ülke haline getirsin. Bereket dolu bu ayda en büyük dileğimiz birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde olmamızdır" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamdan Şehit Aileleri ve Yakınlarına İftar - Son Dakika


Advertisement