Kaymakamın Makam Cipi, Yolda Araçları Çekti - Son Dakika
Güncel

Kaymakamın Makam Cipi, Yolda Araçları Çekti

Kaymakamın Makam Cipi, Yolda Araçları Çekti

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde kar nedeniyle yolda kalan araçlar, Kaymakam Çağlayan Kaya'nın makam aracıyla çekilerek kurtarıldı.

06.01.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde kar nedeniyle yolda kalan araçlar, Kaymakam Çağlayan Kaya'nın makam aracıyla çekilerek kurtarıldı. Kaymakam Kaya, araçlar aracıyla çekilirken kendisi de iterek destek verdi.

Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya, makam aracıyla Gaziantep karayolunda hareket halindeyken kar nedeniyle araçları arızalanan ve yolda mahsur kalan bazı sürücüleri fark etti. Kaymakam Kaya, aracından inerek sürücülerle görüştükten sonra makam aracının arkasına halat taktırıp kara saplanan araçları çektirdi. Kara saplanan araçları iterek de yardımcı olan Kaymakam Kaya'ya sürücüler teşekkür etti.

Kaymakam Çağlayan Kaya, kapanan yollaı açmak için yollara düştüklerini belirtirken, "İlçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yolları açmak ve mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için ekiplerimizle yollara düştük. Gaziantep, Adıyaman ve Sofraz mevki tekrar ulaşıma açılmıştır. Ancak akşam ve gece gizli buzlanma olabileceği ihtimaliyle kar temizleme ve tuzlama aracı sürekli devriye gezecektir" diye konuştu. - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaymakamın Makam Cipi, Yolda Araçları Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement