Kaymakamlar Köprüyü İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakamlar Köprüyü İnceledi

Kaymakamlar Köprüyü İnceledi

Yalova Altınova ilçesi Kaymakamı Nurullah Kaya, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ile birlikte, Körfez Geçiş Köprüsü’nü inceledi.

28.01.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Altınova ilçesi Kaymakamı Nurullah Kaya, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ile birlikte, Körfez Geçiş Köprüsü'nü inceledi.

Altınova İlçesi'nin Hersek Burnu arasında yer alan ve bittiğinde dünyanın 4'ncü büyük asma köprüsü olacak olan Körfez Köprüsü, ilçe kaymakamları tarafından inceledi. Düzenlenen geziye Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ve Karamürsel ilçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ile daire amirleri katıldı. Hızla yükselen Körfez Geçiş Köprüsü'nün deniz ortasında bulunan ayaklarını inceleyen kaymakamlar, köprü çalışmalarını yakından takip etti. İnceleme sırasında Otoyol A.Ş genel müdür yardımcısı Ali Nebil Öztürk, köprüyle ilgili çalışmalar hakkında kaymakamları bilgilendirdi. Köprü çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Altınova İlçe kaymakamı Nurullah Kaya, zaman zaman, köprünün son durumuyla ilgili inceleme yaptıklarını ifade etti. Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu'da köprü ziyareti için kendilerini davet eden Altınova kaymakamı Kaya'ya teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamlar Köprüyü İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement