Kaymakamlardan Başkan Saka'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakamlardan Başkan Saka'ya Ziyaret

Kaymakamlardan Başkan Saka\'ya Ziyaret

Balıkesir’in Burhaniye Kaymakamı ve Edremit Kaymakam Vekili Osman Yenidoğan ile Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

09.04.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye Kaymakamı ve Edremit Kaymakam Vekili Osman Yenidoğan ile Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Burhaniye Kaymakamı ve Edremit Kaymakam Vekili Osman Yenidoğan ile Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Başkan Kamil Saka'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kaymakam Yenidoğan ve Öztürk, Başkan Saka'yı göreve seçilmesinden dolayı kutlayarak görevinde başarılar dilediler. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Belediye olarak yurttaşlarımıza hizmet üretirken Kaymakamlık makamı başta olmak üzere ilçemizde ki kamu kurumları ile uyum ve işbirliği içerisinde olmaya özen göstereceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamlardan Başkan Saka'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement