KAYNAK HOLDİNG BASIN AÇIKLAMASI - Son Dakika
Advertorial

KAYNAK HOLDİNG BASIN AÇIKLAMASI

Bir yılı aşkın süredir iddia edilen Kabataş olayının görüntülerini iştiraklerimizden Sürat Teknoloji'nin sildiği ya da yok ettiği şeklinde Havuz Medyasında haberler çıkmaktadır. Ekonomik kriz, sanayi üretiminde yaşanan daralma ile döviz kurlarının piyasalara etkileri gibi önemli konuların çözüm beklediği bir dönemde bu iğrenç yalanlara cevap vermek zorunda kaldığımız ve kamuoyunu meşgul ettiğimiz için öncelikle üzüntümüzü belirtmek isteriz.

11.03.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Kabataş'ta yaşandığı iddia edilen olayla ilgili bugüne kadar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleri açıklamasını bekledik. Açıklamanın bir türlü gelmemesi üzerine ahlak dışı haberleri ve işin aslını kamuoyuyla dün paylaştık. Buna rağmen havuz medyası montajlanmış fotoğraflarla şirketimize saldırmaya devam etmektedir.

Konuyla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ivedilikle cevap beklediğimiz hususlar şöyledir;

  1. İftiranın artık hayal sınırlarını aştığı ve miting meydanlarına malzeme olduğu bir ortamda konunun birinci ve en önemli muhatabı olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü neden açıklama yapmaktan kaçınmaktadır?
  2. Görüntüleri izlediğini ve görüntülerin elinde olduğunu iddia eden AKP Milletvekili Mehmet Metiner'in neden bilgisine başvurulmamaktadır? Metiner iddia ettiği bu görüntüleri teknik olarak ancak Emniyet Müdürlüğü'nün ilgili biriminde izleyebilir. Bu iddia edilen görüntüleri nerede izledi ve varsa kayıtlar neden ortaya çıkarılmamaktadır?
  3. Var olup olmaması şirketimizi ilgilendirmeyen görüntüler üzerinden İstanbul Emniyet Müdürlüğü de yıpratılmaktadır. Emniyet bu konudaki spekülasyonlara ne zaman cevap vermeyi düşünmektedir?

Son olarak montaj fotoğraflarla karalama kampanyasını sürdüren medya kuruluşları ve diğer ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

Kaynak Holding Hukuk Koordinatörü

Av. Hürol Karadaş

Kaynak: Haberler.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement