Kaynakçılık Yarışmasında Bursa'yı Harmancık Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Kaynakçılık Yarışmasında Bursa'yı Harmancık Temsil Edecek

Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi 'Halil Kaya Gedik 2. Kaynakçılık Beceri Yarışmasında birinci olarak Bursa'yı temsil etme hakkı kazandı.

02.05.2014 13:09  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi 'Halil Kaya Gedik 2. Kaynakçılık Beceri Yarışması'nda birinci olarak Bursa'yı temsil etme hakkı kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gedik Üniversitesi tarafından ülkede kaynak konusunda nitelikli gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak ve gençleri bu alanda uzmanlaşmaya teşvik etmek üzere düzenlenen 'Halil Kaya Gedik 2. Kaynakçılık Beceri Yarışması'nın Bursa ayağı tamamlandı.

Bursa genelinde düzenlenen yarışmaya 3 kategoride katılan Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi Metal Teknolojisi öğrencileri "Metal Aktif Gaz Kaynağı" kategorisinde birinci, "Tungsten Asal Gaz Kaynağı" kategorisinde ikinci olarak Bursa'yı temsil etmeye hak kazandı.

Türkiye genelindeki tüm illerin katılımıyla 20 Mayıs'da İstanbul'da gerçekleştirilecek olan yarışmada Bursa'yı temsil edecekleri için çok mutlu olduklarını söyleyen okul müdürü Tayyar Gündüz, "Geçtiğimiz yılda Bursa'yı biz temsil etmiştik ve 'Tungsten Asal Gaz Kaynağı Kategorisi'nde Türkiye üçüncülüğünü kazanmıştık. Bu yıl öğrencilerimizden daha iyi bir derece bekliyoruz. Harmancık'ı ve Bursa'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaynakçılık Yarışmasında Bursa'yı Harmancık Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement