Kaynaşlı Belediyesinden Emniyet Müdürlüğüne Arsa - Son Dakika
Yerel

Kaynaşlı Belediyesinden Emniyet Müdürlüğüne Arsa

Kaynaşlı Belediyesinden Emniyet Müdürlüğüne Arsa

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ilçede yatırımlar konusunda atağa kalktı.

11.02.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ilçede yatırımlar konusunda atağa kalktı. Bir kalemde 3 yatırım için çalışmalar başladı.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ilçede adeta yatırım üzerine yatırım yapıyor. İlk olarak derelerin ıslah ve taşkın korumaları için ihale yapıldı. Konu ile ilgili bilgiler veren Bayraktar, "İlçemiz Yan Dereleri taşkın koruma inşaatı işi kapsamında aşağıda ismi geçen derelerin ihalesi yapılmıştır. Kumluca Mahallesi'nde Bülbül Deresi, Şimşir Mahallesi'nde Çele Deresi, Fındıklı Deresi, Bıçkı Deresi, Karaçalı Mahallesi'nde Dikilitaş Deresi, Onbaşı Deresi, Merkez Mahallede Çiğirgenlik Deresi ıslah edilerek taşkınlara karşı hazır hale getirilecektir" dedi.

KAYNAŞLI'YA MOBESE VE YENİ EMNİYET BİNASI

Bayraktar ayrıca emniyet ve asayiş konularında ilçede iki yatırıma birsen imza attı. İlçede MOBESSE sistemi ile birlikte yeni bir emniyet binası yapılacak. Bayraktar, "Şehir içi MOBESE ihalelerinden sonra belediyemiz tarafından yeri istimlak edilerek İçişleri Bakanlığına tahsis edilen yere Emniyet Müdürlüğü binası yapılmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yatırım programına alındı" ifadelerini kullandı.

KABLOLAR YER ALTINA ALINIYOR

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ayrıca ilçede enerji hatlarının yer altına alanıcağını belirterek "İlçemizde belirlenen güzergahlarda Enerji Hatlarının yer altına alınması yatırım programına alınmıştır" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaynaşlı Belediyesinden Emniyet Müdürlüğüne Arsa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement