Kayrıcı, "Sungurlu öz evladını bağrına basacak" - Son Dakika
Güncel

Kayrıcı, "Sungurlu öz evladını bağrına basacak"

Kayrıcı, "Sungurlu öz evladını bağrına basacak"

Çorum'da MHP Sungurlu ve köylerine ziyaretlerde bulundu.

30.05.2015 10:08  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dodurga'da yapılan miting ve ziyaretlerin ardından Sungurlu İlçesi'nde çalışmalarına devam eden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Saka, Seçim Komitesi Başkanı Mehmet Fatih Arslan'dan oluşan heyet kurum ve kuruluşların yanı sıra köylere ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak, S.S 28 No'lu Sungurlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Sungurlu Ticaret Borsası, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın ardından MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı annesinin köyü olan Tatlı Köyü'nü ziyaret etti. Köy ziyaretleri daha sonra Kemallı, Fındıklı, Kara Hocalı ve Kertme Köyleri'ni içine alan programla devam etti.

Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, " 7 Haziran seçimleri Sungurlumuz için çok önemlidir. Ben sizin içinizden bir insanım.

Sungurlu'ya hizmet benim için bir şereftir. İnşallah hizmet noktasında geç kalmayız. İnanıyorum ki Sungurlu beni destekleyecek ve Sungurlu'da birinci parti olarak çıkacağız.Sungurlu öz evladını bağrına basacak. Eğer birlik olursak çok şey yaparız" dedi.

Kayrıcı, " Ülke sürekli kan kaybediyor. Bu kan kaybını önleyebilmemiz için milliyetçi dik duruşlu insanlara ihtiyacımız var. Bu olay parti meselesinden ziyade memleket meselesidir.

Sungurlu'nun organize sanayisini harekete geçirip, sulu tarıma geçebilmenin yollarını arayacağız. Sungurlu'da gelişen bir otoban konusu var. Bu proje üç sene önce yapılmış bir projedir. Bu proje Sungurlu'nun bitişi demektir. Onun için iyi düşünün seçildikten sonra bir daha uğramayanlardan ve Sungurlu'ya yatırım yapmayanlardan hesap sorun " açıklamalarında bulundu.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kayrıcı, 'Sungurlu öz evladını bağrına basacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement