Kayseri - 11'inci Cumhurbaşkanı Gül, Babası ve Annesiyle Bayramlaşma Kayseri'de - Son Dakika
Güncel

Kayseri - 11'inci Cumhurbaşkanı Gül, Babası ve Annesiyle Bayramlaşma Kayseri'de

Kayseri - 11\'inci Cumhurbaşkanı Gül, Babası ve Annesiyle Bayramlaşma Kayseri\'de

11'inci Cumhurbaşkanı Gül, babası ve ahnnesiyle bayramlaşma Kayseri'deONBİRİNCİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kurban bayramı sonrası Kayseri'ye gelerek annesi Adeviye, babası Ahmet Hamdi ve kardeşi Macit ve yakınlarıyla bayramlaştı.

17.09.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11'inci Cumhurbaşkanı Gül, babası ve ahnnesiyle bayramlaşma Kayseri'de

ONBİRİNCİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kurban bayramı sonrası Kayseri'ye gelerek annesi Adeviye, babası Ahmet Hamdi ve kardeşi Macit ve yakınlarıyla bayramlaştı. Gül, bayramlaşma sonrası bağda dolaşıp, üzüm toplayıp, özlem giderdi.

Eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Kayseri'ye gelen önceki dönem Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havaalanından doğruca, merkez Melikgazi İlçesi Kergah Bağları Mevkii'nde oturan babası Ahmet Hamdi Gül ve kardeşi Macit'in oturduğu iki katlı bağevine gitti. Burada annesi ve babasının elini öpen, erkek kardeşi Macit ve yengesi Reyhan ile yeğenleriyle bayramlaşan 11'inci Cumhurbaşkanı, eve gelen yakınlarıyla da bayramlaşarak özlem giderdi. Daha sonra, bağdaki meyve ve sebze bahçesini gezen, elleriyle asmadan üzüm toplayan Abdullah Gül, DHA muhabirine, "Kayseri benim baba ocağım. Burada kendimi iyi hissediyorum. Bayram nedeniyle gecikmeli de olsa annemi, babamı, kardeşimi ve yakınlarımı görmek için günübirliğine geldim" dedi. Gül, bağdaki ağaçlar arasından zirvesine önceki gün kar yağan Erciyes Dağı'nı da bir süre seyrettikten sonra, E"rciyes dağı, gelinliğini giymiş" derken, kendisini görüntüleyen gazetecilere topladığı üzümlerden ikram etti.

Bayramlaşma sırasında Hayrünnisa Gül, uzun süreden bu yana görmediği kayınvalidesi Adeviye Gül'ün elini bırakmadı. Gelin-kaynana arasındaki kahkahalı sohbet dikkati çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - 11'inci Cumhurbaşkanı Gül, Babası ve Annesiyle Bayramlaşma Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement