Kayseri Bakan Işık: Bunların Hiçbiri Haydar Baş?ın Eline Su Bile Dökemez - Son Dakika
Güncel

Kayseri Bakan Işık: Bunların Hiçbiri Haydar Baş?ın Eline Su Bile Dökemez

Kayseri Bakan Işık: Bunların Hiçbiri Haydar Baş?ın Eline Su Bile Dökemez

Bakan Işık: Bunların hiçbiri Haydar Baş'ın eline su bile dökemez (ek) BAKAN IŞIK VE YILDIZ, KAYSERİ OSB'NİN GENEL KURULU'NA KATILDI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) Olağan Genel Kurulu'na katıldı.

04.05.2015 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Işık: Bunların hiçbiri Haydar Baş'ın eline su bile dökemez (ek)

BAKAN IŞIK VE YILDIZ, KAYSERİ OSB'NİN GENEL KURULU'NA KATILDI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Bakan Taner Yıldız, burada yaptığı konuşmada, "Kurumsal hafızası ve yaptığı işlerle, özellikle plazma teknolojisini kullanmasıyla beraber Kayseri OSB özellikli yerini almış olacak. Kayseri OSB'de geçtiğimiz günlerde güneş enerjisi santralinin 7 megavatlık bölümünü devreye aldık" dedi.

Muhalefetin seçim beyannamelerine de değinen Bakan Yıldız, "Seçimin yaklaştığı bugünlerde bazı siyasi liderler çıkıp vaatlerde bulunuyorlar. Mazotu 1.5 TL'den vereceklermiş. Mazotun Tüpraş'tan çıkış maliyeti, 1.40 TL ve bayi payı ile dağıtım maliyeti de 42 kuruş. Bunu da üzerine koyduğunuzda 1.82 TL'ye mal ediyoruz. Daha ÖTV'si vie KDV'si yok. Eğer mazotun bu parasını sanayiciden alıp çiftçiye vermeyi düşünüyorlarsa, buna da izin vermeyiz?? ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

KAYSERİ, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Bakan Işık: Bunların Hiçbiri Haydar Baş?ın Eline Su Bile Dökemez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement