Kayseri Bakan Özhaseki: ?bu Millet Darbe Girişimini Öyle Bir Savurdu Ki Sanki Sinek Vızıltısı Gibi... - Son Dakika
Güncel

Kayseri Bakan Özhaseki: ?bu Millet Darbe Girişimini Öyle Bir Savurdu Ki Sanki Sinek Vızıltısı Gibi...

Kayseri Bakan Özhaseki: ?bu Millet Darbe Girişimini Öyle Bir Savurdu Ki Sanki Sinek Vızıltısı Gibi...

Kayseri Bakan Özhaseki: 'Bu millet darbe girişimini öyle bir savurdu ki sanki sinek vızıltısı gibi geldi'KAYSERİ'nin Sarız İlçesi'nde Kadın ve Gençlik Merkezi açılış törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Bu millet darbe girişimini öyle savurdu ki sanki sinek vızıltısı gibi geldi' dedi.

06.08.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Bakan Özhaseki: 'Bu millet darbe girişimini öyle bir savurdu ki sanki sinek vızıltısı gibi geldi'

KAYSERİ'nin Sarız İlçesi'nde Kadın ve Gençlik Merkezi açılış törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Bu millet darbe girişimini öyle savurdu ki sanki sinek vızıltısı gibi geldi' dedi.

Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, '15 Temmuz gecesi yaşanmadan önce gittiğimiz her yerde PKK terör örgütüne karşı neler yapmaya çalıştığımızı anlatmaya çalışıyorduk. Fakat bir 15 Temmuz yaşadık ki bunları sanki geride bıraktık. Asla PKK ile mücadeleden geri çekilmeyeceğiz ama gündemimiz bu 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Bu millet darbe girişimini öyle savurdu ki sanki sinek vızıltısı gibi geldi. Herkes işine gücüne baktı. Dövizlerde fazla oynama olmadı. Bunları sizin sayenizde yaptık. 15 Temmuz'daki bu hainlik başladığında milletimiz 'yeter artık biz size izin vermeyiz' dedi. Tankla, tüfekle gelenlere karşı vücuduyla giden hangi ülkede böyle bir millet vardır. Eğer bunlar bu ihtilal denemesinde başarılı olsaydı iç savaş çıkacaktı. Darbe girişimi başarılı olsaydı bu millet liderine, iradesine sahip çıkacaktı. Bu gelişmeler neticesinde de iç savaş çıkacaktı. Türkiye'yi Suriye'ye döndürmek istiyorlardı. Bu çatışmada gücümüz düşeceği için ülkenin doğusunda yeni bir ülke kurmak için çalışacaklardı. Ellerinden gelse bizi vatansız, bayraksız bırakacaklardı. Biz bunu atlattık ama ileriye doğru bizim uyanık olmamız lazım? ifadelerini kullandı.

Özhaseki ayrıca, 'Bu örgütün üyeleri 'biz hizmet erleriyiz' dediler. Kuzu postuna bürünmüş canavar gibiydiler. Çocuklarımızı alıp yurtlarında okuttular. Zenginlerimizin milyonlarca paralarını çaldılar. Müslüman'ız diyorlar ama nasıl Müslümanlıksa ben anlamıyorum. 'Sakın namaz kılmayın, oruç tutmayın' diyorlar. Siz nasıl bir örgütsünüz. Sonunda dışarıdaki efendilerine nasıl uşaklık yaptıklarını gördük. Bunlara karşı tedbirli ve acımasızca davranmak lazım? şeklinde konuştu.

Sözlerini sürdüren Özhaseki, 'Baş kaldıran varsa elbette başı alınmalı. Bunlar yıllarca milleti kandırarak yurtlar okullar yaptılar mı' Bunlar kurban paralarınızı ne yaptılar kurban kesiyoruz diye paraları gönderdiler ama kurbanlarınızı kesmediler. Bu paralarla yapılan yurtlar ve okullar şimdi geri alınıyor. Yani sizin paralarınızla yapılan yurt ve okullar yeniden size hizmet etmesi için geri alınıyor. Bunlar Milli Eğitim'e bağlanacak? diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Bakan Özhaseki: ?bu Millet Darbe Girişimini Öyle Bir Savurdu Ki Sanki Sinek Vızıltısı Gibi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement